statcounter

AMP voor Magento Producten

Het volgende grote ding dat naar de Ecommerce wereld komt zijn Accelerated Mobile Pages, of in het kort: AMP. Het Accelerated Mobile Pages (AMP) Project is een open-source initiatief dat het mogelijk maakt om razendsnelle mobiele pagina’s te tonen aan bezoekers. Het zal webpagina’s onmiddellijk tonen en een geweldige gebruikerservaring creëren. Onlangs heeft Google AMP in de wereldwijde belangrijkste zoekresultaten gebracht, en men gelooft dat het sites met AMP ook bevoordeelt in de rangschikking.

Versnelde mobiele pagina’s (AMP) voor Magento

Het integreren van AMP op uw Magento winkel zal u helpen de gebruikerservaring voor mobiele bezoekers te verbeteren, uw omzet te verhogen en het belangrijkste is dat het geweldig is voor uw SEO. Hoewel Google geen officiële verklaring heeft afgelegd dat het een ranking factor is, geloven velen dat het al een kleine rol speelt in een van de 200 metrics die Google gebruikt om uw winkel te rangschikken. Verwacht wordt dat het belang van deze metriek in de nabije toekomst zal toenemen, net zoals ze deden met mobiel geoptimaliseerde pagina’s. En het is zinvol, want Google is alles over het maken van de zoekresultaten zo gebruiksvriendelijk mogelijk, en direct laden van mobiele pagina’s zijn zeker een geweldige ervaring. AMP geoptimaliseerde Magento winkels worden in Google weergegeven met het AMP Icon de zoekresultaten.

Zoals u kunt zien in de video AMP is een razendsnelle manier om statische content te leveren. Voorheen kon je alleen je winkel optimaliseren door geoptimaliseerde Magento hosting en een CDN te krijgen. Deze nieuwe techniek verandert alles. Nu denk je misschien: hey, mijn Magento winkel heeft een heleboel functies die niet werken op een statische pagina! En je hebt gelijk. Dit betekent echter niet dat het niet mogelijk is om AMP te integreren in uw Magento winkel. U ziet, productpagina’s en categorie pagina’s en zelfs uw homepage kwalificeren allemaal als statische content. De enige pagina’s die niet kunnen worden geoptimaliseerd zijn de winkelwagen, checkout, login en signup pagina’s. Dit is geen probleem aangezien deze toch niet in de zoekresultaten zouden verschijnen. Het concept wordt gevisualiseerd met de afbeelding hieronder.

Hier zijn enkele snelle statistieken die het hart van elke winkeleigenaar sneller zouden moeten doen kloppen:

 • AMP pagina’s zijn 4x sneller, gebruiken 10x minder data vergeleken met niet-AMP pagina’s
 • Gemiddeld laden AMP pagina’s in minder dan een seconde
 • 90 procent van de AMP-uitgevers ervaren hogere CTR’s

Ik denk dat je waarschijnlijk overtuigd bent dat het noodzakelijk is om deze techniek te integreren in uw Magento winkel, dus laten we aan de slag gaan, zullen we?

De extensie is compatibel met alle Magento 1.x Community & Enterprise winkels. Installeren van deze extensie is eenvoudig en snel. Het is echter aan te raden om een Magento ontwikkelaar deze extensie voor u te laten installeren als het niet direct uit de doos werkt voor u. Zij zullen zich moeten inlezen over de uitgangspunten van het AMP Project zodat ze begrijpen wat er eigenlijk aan de hand is met deze extensie. Het zou niet zo moeilijk moeten zijn om dit uit te zoeken aangezien alles zeer diepgaand gedocumenteerd is. Indien u toch nog vragen heeft, aarzel dan niet om ze ons te stellen en gebruik het contactformulier op deze website en wij zullen proberen u zo goed mogelijk te helpen.

Als u van mening bent dat er iets ontbreekt op deze pagina dat absoluut zou moeten worden opgenomen om andere winkel eigenaars te helpen aan de slag te gaan met AMP voor Magento, stuur ons dan een bericht of laat hieronder een reactie achter en we zullen het hier vermelden. Laten we deze plaats de go-to pagina voor Magento winkeliers die nieuw zijn op Accelerated Mobile Pages.

We kijken uit naar je ideeën

   Laat een reactie achter

   Coding Basics
   Logo