statcounter

Integreer Apple Pay in je Ecommerce shop

Apple Pay is in oktober succesvol gelanceerd in de Verenigde Staten en wordt geaccepteerd door grote winkelketens zoals McDonalds, Disney, Starbucks en vele andere verkopers. Het betalingssysteem maakt het voor gebruikers mogelijk om sneller en veiliger te betalen dan ze zouden doen met een gewone creditcard, dankzij geavanceerde encryptie en NFC. Hoe werkt het? Bekijk deze video voor een indruk van Apple Pay.

Zoals je kunt zien, zijn betalingen met Apple Pay onmiddellijk, veilig en zeer handig voor zowel de klant als de handelaar. Gelukkig voor jou kan Apple Pay ook in je e-commerce site of applicatie geïntegreerd worden. Kijk in de onderstaande video hoe dit werkt voor de klant.

Zoals je kunt zien, is het ongelooflijk handig voor de mobiele gebruiker om te betalen met slechts de top van hun vinger in plaats van al hun creditcard informatie op een klein scherm uit te typen. Wanneer je Apple Pay integreert in je e-commerce site ben je klaar voor de volgende generatie mobiele klanten. Wees je er wel van bewust dat Apple Pay alleen online kan worden gebruikt op iOS-apparaten zoals de iPhone, iPad mini en iPad. Android klanten kunnen op dit moment deze betaaloptie op je site nog niet gebruiken.

Hoe integreer je Apple Pay in je Ecommerce shop

Het integreren van Apple Pay in je e-commerce site of applicatie is heel eenvoudig en kan gedaan worden via Stripe of een andere payment provider. Het integratieproces zou niet langer dan 10 minuten mogen duren, omdat het slechts een paar regels code zijn waarmee elke ontwikkelaar zijn weg kan vinden. Na de integratie kan de klant een betaling autoriseren met Touch ID op hun iOS-apparaat.

Apple Pay mobiel

De betaling is letterlijk binnen 1 seconde voltooid via Touch ID, en het doorbreekt nog een barrière waar mobiele e-commerce mee te maken heeft: het intypen van je creditcardgegevens op een klein scherm. De meeste gebruikers zijn erg terughoudend in het intypen van deze informatie op hun mobiele telefoon en doen dit liever op hun desktopcomputer. Apple Pay verwijdert deze barrière en maakt het veel gemakkelijker voor klanten om te betalen op hun mobiele telefoon, wat meer inkomsten voor jou betekent. We raden je daarom aan om deze betaal gateway zo snel mogelijk te integreren, want elke dag dat je langer wacht, verlies je mogelijke klanten.

We kijken uit naar je ideeën

      Laat een reactie achter

      Coding Basics
      Logo