statcounter

Magento 2 Google XML Sitemap

Als er een ding is dat alle Magento winkels gemeen hebben is het dat ze vaak een complexe structuur hebben die de crawlers van Google moeilijk vinden om te begrijpen. Met de Magento 2 XML Sitemap Extensie, kunt u complexe sitemaps genereren die gemakkelijk te begrijpen zijn voor Google & andere zoekmachines. Dit zorgt ervoor dat u een snellere indexatie van uw producten (zoals de ronde eettafel 120 cm) krijgt en Google zal uw site beter begrijpen.

De XML Sitemap kan worden ingediend via Google Webmaster tools die ervoor zorgt dat Google op de hoogte wordt gebracht wanneer u een product maakt of update in uw winkel. Bovendien zal deze XML sitemap voor Magento 2 links bevatten van alle locaties van uw winkel, waaronder categorie pagina’s, Product pagina’s, CMS Pagina’s, Blogs en extra links die u zelf zou willen toevoegen. Dit is letterlijk de meest complete manier om een Sitemap te maken in Magento 2.

U kunt zelfs de kleinste details direct in het admin paneel van uw Magento 2 winkel wijzigen. Bijvoorbeeld de prioriteit van specifieke paginatypes (categorieën krijgen een hogere prioriteit dan productpagina’s), of de updatefrequentie van specifieke paginatypes. Hoe beter dit is geconfigureerd, hoe beter Google vertrouwt op de verstrekte informatie.

De sitemap is gebouwd met de Google richtlijnen voor Magento 2 als de hoeksteen van de uitbreiding. Alle juiste structuur en XML-tags worden gebruikt om ervoor te zorgen dat u de meeste voordelen uit de sitemap.xml bestand. Voor grote winkels, is er een optie om het maximale aantal items per sitemap te specificeren, of u kunt de maximale bestandsgrootte van het XML-bestand specificeren. Wanneer dit overschreden wordt, wordt er automatisch een specifiek index bestand gegenereerd.

We kijken uit naar je ideeën

      Laat een reactie achter

      Coding Basics
      Logo