statcounter

Over ons

Coding Basics is een blog waar we schrijven over alles wat te maken heeft met de webwereld. Coding Basics is opgericht in 2014 vanuit de ambitie om meer kennis over Magento te bieden. We streven ernaar nuttige tutorials te schrijven voor Ontwikkelaars, Ontwerpers, Webmasters & Online Marketing Specialisten. Waarom? Omdat we een zeer toegewijd team van Webmasters, Ontwikkelaars & Marketeers hebben die aan deze blog werken, en vaak frustrerende momenten tegenkomen tijdens hun werk.

Het team bestaat uit een toegewijd team van Ontwikkelaars die dagelijks aan websites werken, en een paar marketeers die de websites van onze klanten optimaliseren. Met meer dan 5 jaar werkervaring bij het bedrijf, zijn we de meest voorkomende problemen tegengekomen waarmee Webmasters, Marketeers & Ontwikkelaars tegenwoordig te maken hebben.

Het doel is om te bloggen over elke kwestie waar we tegenaan kunnen lopen tijdens het werken aan projecten voor onze klanten. We zullen proberen de situatie zo grondig mogelijk te beschrijven, en dan de oplossing te beschrijven die voor ons werkte. We schrijven ook tutorials over de basis van programmeren & coderen, en het beheren van een website. Er zijn ook enkele meer geavanceerde tutorials beschikbaar over onderwerpen zoals het ontwikkelen van Magento Modules, of WordPress Plugins.

Coding Basics logo
Coding Basics
Logo