Ronde Eettafel 120 cm

Heb je altijd al een ronde eettafel van 120 cm gewild? Dan ben je op deze pagina aan het juiste adres. Veel mensen zijn tegenwoordig op zoek naar stijlvolle oplossingen voor hun woonkamer. Een eettafel is natuurlijk een essentieel onderdeel van je woonkamer, wat betekend dat deze netjes en perfect moet zijn, en moet voldoen aan alle gestelde eisen van het product. Nu is het natuurlijk zo dat je in elke woonwinkel eettafels hebt, maar de slimme shopper zoekt direct online naar een ronde eettafel van 120 cm. Dit bespaard lange zoektochten tussen de winkelschappen, wel zo gemakkelijk!

ronde eettafel 120cm

Bovenstaande ronde eettafel is momenteel het meest populair als het gaat om de maat 120 cm. Een fraai houten tafelblad siert je kamer, en de industriële tafelpoten geven het geheel extra veel sfeer. Deze tafel is een heus pronkstuk. Hij is niet alleen beschikbaar in het bruin, maar ook in het zwart, wit, grijs en antraciet. Hierdoor past deze tafel in elk huis en kleurenpalet. De tafelgrootte is geschikt om met ongeveer 3-4 personen tegelijk te eten. Dit maakt deze eettafel niet alleen zeer stijlvol, maar zorgt deze ook nog eens voor extra gezelligheid in huis. Dat noemen we een echte win-win situatie.

Mocht je nou geen fan zijn van hout, dan is er ook nog de optie om deze tafel in verschillende configuraties te bestellen. Zo kun je bijvoorbeeld kiezen voor een ander materiaal tafelblad. Hierin heb je keuze uit: hout, marmer, eikenhout, mangohout, acaciahout, glas en kunststof. Er zit voor iedereen een geschikte variant tussen.

De tafel is online te koop op meerdere ecommerce platformen, waaronder webshops die draaien op Magento. Dit is dan ook de reden dat wij van Coding Basics er als de kippen bij waren om deze ronde eettafel 120 eens onder de loep te nemen, en te reviewen. Wij zijn in ieder geval zeer enthousiast over dit product. Jij ook? Laat het hieronder weten in de comments!